Natuurlijk Bekappen

Is jouw paard angstig voor de hoefsmid? Wil je paard zijn hoeven niet optillen, of uit je paard zijn of haar angst door een trap te geven? Dat kan erg naar zijn. Hier kan ik je bij helpen!

Als natuurlijk bekapper begrijp ik dat sommige paarden angstig zijn voor de hoefsmid, wat essentiële hoefverzorging bemoeilijkt. Mijn focus ligt op de basis van de hoefverzorging, speciaal ontworpen om jouw paard de nodige verzorging te bieden, terwijl deze klaargestoomd wordt om door elke hoefsmid bekapt te kunnen worden.

Mijn benadering omvat geduld, begrip en samenwerking, waarbij ik streef naar een kalme omgeving en het opbouwen van vertrouwen. Natuurlijk bekappen is voor mij niet alleen een fysieke zorg, maar ook een krachtig middel voor jouw paard om aan zijn/haar angst te werken. Het belangrijkste vind ik dat we de tijd nemen, om het paard goede ervaringen te geven en de angst stapje voor stapje overwinnen.

Mijn doel is niet alleen het bijdragen aan de gezondheid van de hoeven, maar ook aan het welzijn van jouw paard door angstige situaties te transformeren naar positieve ervaringen. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we voor de hoefgezondheid en het welzijn van jouw trouwe viervoeter.